Jag tror ju på livet före döden

Igår kväll agerade jag hemmafru och stod med grillad fläskfilé samt bulgursallad tills att Anton kom hem. Mysigt för en kväll då och då kanske, men jag insåg att jag aldrig skulle orka leva som hemmafru. En hemmaman kanske inte vore helt fel dock?

Mitt huvud känns likt den segaste av kolor. Jag vet varken ut eller in, knappt vilken dag det är och än mindre hur jag ska hinna med allt under de kommande veckorna. En storslagen show närmar sig, till den behövs mycket reptid och energi. Biljetter finns att köpa här. Jag fick dessutom idag reda på att jag kommer att ha minst ett, kanske två, prov veckan efter sommaravslutningen. Det blir kul.

Påsklovet var mycket välbehövligt, och även om jag inte fick ens en millidel av allt plugg gjort var det riktigt produktivt. Produktivt i den bemärkelse av att stressa av mig och njuta av solen och vänner. Påskhelgen tillbringades ute på mitt lantställe och för ovanlighetens skull följde hela familjen med.
Det var picknick bland högarna i Gamla Uppsala med Malin, boule med den finaste pojken jag vet, parkgrill, en broders tjugosexårsdag och skogspromenad i ett hav av blåsippor. Bland annat. Det var påsklov. Mums.

Kommentarer
Postat av: Josefine

alltså vänta här nu, varför ska du ha prov efter skolavslutningen?

2011-04-29 @ 00:20:02
URL: http://worldspinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0