Heartbeats

Så. Nytt land, ny blogg, ny start (?). Nja, snarare ett bekant land, en fortsättning på bloggande under ett nytt namn och en fortsättning på livet i allmänhet. Så känns det, snarare än att allt är nytt. Mitt rum och min säng är mig nu bekanta, fast ändock inte riktigt likadana som de var innan jag åkte. I mig ryms mest förvirring och mycket tid till eftertanke varken lämnas eller tas. Fast ja, vi får se. Huruvida jag finner bloggande lika nödvändigt eller stimulerande hemma i Uppsala. Hemma. Ett hem är varän man jag finner mig nöjd. Jag tror att jag är ganska nöjd här. Nöjd med ett nytt år. Nöjd fast missnöjd med att skolan snart sätter igång.      

Nu är klockan mycket och den blev ännu mer när jag nyss kom ihåg att jag ska upp om knappt sju timmar, för att med Hannah följa med Felix till en modellagentur. Kan man tänka sig? Ja, det kanske man kan.Tänkte lägga upp du-vet-vilken-bild-vi-bråkade-om-Felix från Västkusten i somras, men har ni honom på facebook får ni se den där istället. Sanningen är den att jag är rädd för hämnd om jag lägger upp den...

Kommentarer
Postat av: gabbi och lovisa

gillar!

2011-01-04 @ 00:21:14
Postat av: björk

gillar också!

2011-01-05 @ 00:10:56
Postat av: Lisa

Gillar, men du måste skaffa dig en snyggare design, då kommer jag gilla jättemycket.

2011-01-05 @ 00:15:48
URL: http://thatlisa.devote.se
Postat av: Lisa

Nu har jag också skaffat en ny blogg. Blev inspirerad av dig och devotes dåliga bilduppladdare. Puss. Nu ska vi kommentera varandras inlägg så att tangenterna börjar blöda.

2011-01-05 @ 21:41:16
URL: http://oordnadmateria.blogspot.com/
Postat av: jonas

gillarrrrrrr :)(hahah, nej jag fick också den frågan. sa att det inte var något speciellt.. hehe, jag kommer inte ens ihåg om jag hörde några smällar!)

2011-01-10 @ 20:43:29
Postat av: Felix

hej, du får jättegärna ladda upp vi-vet-vilken-bilden.. jag kan dock inte lämna garrantier att jag själv inte gör samma sak sen! snigg kille förövrigt! som dig. fast annorlunda.

2011-01-11 @ 21:34:16
URL: http://enlideris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0