just let me sleep, for I'm coming down cold

Denna dag känns som något av en fortsättning på föregående dag. Åtminstone vad gäller mitt tillstånd, trötthet. Att gå upp klockan sju för första gången på flera veckor gick inte så bra för mig. Nu ska ni få en inblick i min morgon.

07.00 ringer alarmet, låten "Seasons of love" från musikalen "Rent" hörs ur mobilens kassa högtalare, likt den gjort i snart ett par år, i princip varje morgon. Den är som vanligt lika svår att vakna till och lika lätt att snooza till. Jag ligger kvar i sängen i drygt en timme trots att jag stänger av alarmet efter en halvtimme. Jag inser att tiden är knapp men tänker ta en snabb dusch. Jag använder balsam istället för tvål och den korta duschen blir till en halvtimmes dusch då jag ställer mig och filosoferar och glömmer bort tiden. När jag sätter mig vid frukostbordet häller jag kaffe på gröten. Jag stannar sedan vid ett foto av mig som barn och ställer mig återigen och filosoferar, tills jag påminner mig om att jag har bråttom. Springer till bussen efter att ha rafsat ihop de sista sakerna, missar den, och sedan när jag kliver på nästa buss snubblar jag vackert in på den. Varsågod. Denna dag har jag håltimme i fyra timmar, så det finns väl inte alltför mycket som kan gå fel. Efter skoldagens slut ska jag och Lisa ta bussen/tåget till Stockholm för att hälsa på i hennes lägenhet. Hon kommer att få en fin överraskning.


Kommentarer
Postat av: Rickard och Ulrika

Hahaha, helt sanslös beskrivning av din morgon!

Kaffegröt ska jag testa imorgon. Kanske om man typ gör en latte och har på ordentligt med socker.Du kompis, du vänjer dig. Sov mer för fan. Du är vaken kortare tid, men du kommer få högre total livskvalitet och vara mer närvarande.

2011-01-14 @ 19:35:09
Postat av: BJÖRK

så lycklig över fina påhälsningen, kom i rättan stund, behövde verkligen en lockig ellen på kudden bredvid och granatäppelskärnor och olleventilation, puss puss pussps. å du vet vem som önskar sej att se somliga bilder på valfritt sätt

2011-01-15 @ 23:35:01
URL: http://bump.blogg.se/
Postat av: Felix

"Springer till duschen efter att ha rafsat ihop de sista sakerna, missar den, och sedan när jag kliver på nästa buss snubblar jag vackert in på den."

Du menar inte bussen med "duschen" i början? du måste varit väldiväldi trött.

2011-01-16 @ 20:19:06
URL: http://enlideris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0